Technologia / Sprzęt kuchenny - wyposażenie gastronomii

  
Dla hoteli, barów, restauracji i innych lokali gastronomicznych, we Wrocławiu i okolicach Dolnego Śląska, mamy ofertę urządzeń gastronomicznych (kostkarki, stacje barmańskie, meble dla gastronomii) oraz drobny sprzęt kuchenny.

Edenox/Asber


Stacje barmańskieFirma Edenox/Asber specjalizująca się w produkcji urządzeń do przygotowywania, dystrybucji i ekspozycji potraw. Wiodący producent urządzeń gastronomicznych, zaangażowanym w tworzenie i dostarczanie unikalnych rozwiązań w naszych innowacyjnych, trwałych i wydajnych oraz dostosowanych do indywidualnych potrzeb produktach. Dostarcza rozwiązania, które wspierają rozwój ekonomiczny naszych partnerów, przy jednoczesnym poszanowaniu środowiska naturalnego. Oferuje produkty standardowe, powszechnie stosowane rozwiązania jak również te unikalne, "szyte na miarę" i dostosowane do indywidualnych potrzeb.

Hoshizaki


HoshizakiHoshizaki to światowy lider w produkcji kostkarek, jakość na której wzorują się inni producenci. Hoshizaki słusznie zyskało międzynarodowe uznanie dzięki innowacji, trwałości i niezawodności.
Zamknięty system komórkowy pomaga produkować zwartą, twardą i geometrycznie doskonałą kość lodu w formie sześcianu. Natomiast automatyczne płukanie zapewnia produkcję krystalicznie czystych kostek.
Twardość lodu w serii zapewnia bardzo niska temperatura zamrażania, dzięki czemu serwowane produkty są schłodzone, a nie rozwodnione.
  

  Katalog do pobrania

Hendi


Oferowane produkty charakteryzuje wysoka jakość oraz innowacyjność. Oferta powstaje na bazie badań rynku, analizy trendów, rozwoju technologii, zapotrzebowania restauratorów i wszystkich osób działających w szeroko pojętej gastronomii. Wiele produktów świetnie sprawdza się również w domowych warunkach. Dzięki międzynarodowemu doświadczeniu oraz międzynarodowej współpracy oferta jest nieustannie rozszerzana o nowe produkty. Ich użycie ułatwia pracę osobom zawodowo zajmującym się gastronomią, eliminuje wiele pracochłonnych czynności przygotowawczych. W rezultacie praca w restauracjach, barach, hotelach itp. jest bardziej efektywna i dochodowa.